Eindhoven

De Koopzondagen hier vermeld zijn voor het Centrum (binnenstad) van Eindhoven, de koopzondagen voor Winkelcentrum Woensel XL (WoensXL) wijken af. Andere koopzondagen voor stadsdelen Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel-Noord en Woensel-Zuid volgen nog, ook winkelcentrum Meerhoven heeft afwijkende koopzondagen. In Eindhoven hebben ook op zondag diverse supermarkten een zondagopenstelling.

Shoppen op zondag in Eindhoven is op de koopzondag extra gezellig en druk, veel mensen winkelen graag op zondag en op de koopzondagen zijn nagenoeg alle winkels open op zondag.

Koopzondag in Eindhoven centrum

In het centrum van Eindhoven is elke zondag een koopavond al een aantal jaar lang. Hierdoor kan jij altijd lekker shoppen bij de leukste winkels. Met een zeer ruim aanbod aan winkels ben je in Eindhoven op het juiste adres. Denk hierbij aan winkels als de Bijenkorf, Zara, Primark, H&M, America Today, Decathlon, C&A, Hema, Kruidvat, WE fashion, Intertoys, Sting, Costes, Open32 en nog veel meer.

Koopzondag Woensel XL

De koopzondagen in Eindhoven Woensel XL zijn om de week. Elke even week is er een koopzondag in dit leuke regionale winkelcentrum Woensel.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koopzondagen -