Uden

Lekker winkelen in het gezellig Uden! Dat is zeker een aanrader, want in het Brabantse Uden is er regelmatig wat extra’s te beleven en het winkelaanbod is ook aardig te noemen. In Uden vind je namelijk vele grote ketens terug, maar ook veel kleine shops waardoor het aanbod heel divers is. De grote modeketens als een H&M, The Sting, Costes, C&A, WE Fashion, Hema en de Blokker kom je in de Udense winkelstraten tegen. Daarnaast ook vele leuke winkels als een ’t Winkeltje, Hout Brox, Bella Boutique, Peters en Peters Juweliers en Lingerie Le Net. Omdat Uden een compact overzichtelijk centrum heeft hoef je vaak niet ver te lopen om een bezoekje aan de vele winkels te brengen. Naast een ruim winkelaanbod staat Uden ook bekend om zijn uitstekende Horeca. Het is dan ook een echte aanrader om een dagje uit te plannen naar het gezellige centrum van Uden voor een dagje vermaak. Lekker shoppen en tussendoor genieten van een hapje en een drankje.

Koopzondagen Uden

In Uden zijn er steeds meer winkelketens die elke zondag open zijn zoals een Kruidvat, Hema en een Hout Brox. Echter als je leuk wilt genieten van een unieke winkelbelevenis dan is het aan te raden om op de officiële koopzondagen langs te komen. Dan zijn praktisch alle winkels open en vaak icm leuke evenementen. De officiële koopzondagen van 2021 in Uden zijn:

31 Januari
28 Februari
28 Maart
25 April
30 Mei
27 Juni
25 Juli
29 Augustus
26 September
31 Oktober
28 November
12 December
19 December

Koopavond Uden

Sinds jaar en dag is de vrijdag avond de koopavond in Uden. Met de koopavond in Uden doen in principe alle winkeliers mee, dus als je ’s avonds nog wilt gaan shoppen in het centrum van Uden dan is vrijdagavond de avond. De winkels zijn dan open tot 21.00.

Centrum Uden

De gemeente Uden investeert de laatste jaren flink met de winkeliersvereniging om het centrum aantrekkelijk te houden. Dit is heel goed te zien door de recente opening van de Hoek Promenade Uden waarin veel grote modeketens nu gevestigd zijn. Daarnaast is de parkeergelegenheid in en rondom het centrum goed te noemen. Als laatst is de Marktstraat nu compleet vernieuwd en autovrij gemaakt waardoor het nog gezelliger shoppen is geworden. Met het ruime winkelaanbod en de vele leuke terrasjes en horeca gelegenheden in Uden tussendoor kan je hier rustig een dagje shoppen. Met de vele modeketens van zowel de grote merken als je wat exclusievere merken kan je je garderobe in Uden goed laten aanvullen.

Woonwinkels Uden

Buiten het centrum van Uden is er ook een woonboulevard aanwezig met een paar mooie winkels. Naast de bouwmarkten als een Praxis en Karwei vind je hier o.a. ook Seats & Sofas, van Donzel woonwarenhuis, Swiss Sense, Beter Bed, Pronto, Leenbakker en Kwantum terug. Daarnaast is een bezoekje brengen aan Living for All Uden ook een aanrader, welke volgens het unieke shop in a shop concept werkt waardoor het aanbod aan meubels, woonaccessoires en verlichting groot is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koopzondagen -