Amersfoort

Shoppen in Amersfoort in het stadscentrum is erg gezellig, de winkels in de binnenstad mogen elke zondag open als koopzondag, de openingstijden van de winkels in de binnenstad zijn 12.00 – 17.00, Woonwinkels en tuincentra hanteren openingstijden van 10.00 – 17.00.

Op locatie “Eemplein” zijn ook iedere zondag de winkels open.

Naast winkelcentrum Eemplein heeft Amersfoort ook de volgende winkelcentra;

Emiclaer (Noord), Pieter Stastokerf (Schothorst), Kraailandhof, De Nieuwe Hof (Nieuwland Amersfoort), De Leusderweg (Leusderkwartier), De Noordewierweg (Soester kwartier), Wiekslag (Liendert), Neptunusplein (Kruiskamp), Euterpeplein en Winkelcentrum Vathorst, voor openingstijden en meer informatie over winkels die hier te vinden zijn kunt u de websites van deze winkelcentra bekijken.

Amersfoortse koopzondagen overzicht, de openingsuren voor de binnenstad en wijkwinkelcentra zijn van 12:00 tot 17:00, Op Koningsdag in April en Bevrijdingsdag (5 Mei) mogen ook alle winkels open zijn in Amersfoort. De koopzondagen worden jaarlijks gekozen in overleg met vertegenwoordigers en winkeliers, in de binnenstad is het standaard koopavond op donderdagavond.

Koopzondagen -
Logo