Lelystad

In het Stadscentrum / stadshart Lelystad zijn de winkels ook op zondag soms geopend. In de Gordiaan en Palazzo Lelystad geleden andere koopzondagen in vergelijk tot het stadscentrum met winkels in Lelystad. Voor koopzondagen van Palazzo en winkelcentrum in de Gordiaan kunt u hier terecht. Lekker winkelen in de hoofdstad van Flevoland is namelijk zeker een aanrader. De laatste jaren is er flink verbouwd aan het stadshart om lekker te kunnen shoppen. De lange winkelstraten in Lelystad nodigen je uit om lekker te gaan shoppen. Vele grote modeketens vind u in de Gordiaan terug, zodat je je kledingkast weer lekker kunt aanvullen. Daarnaast is een Hema, C&A, Blokker en een Intertoys ook nog aanwezig net zoals vele leuke zelfstandige winkels. Wil je een hapje en/of drankje tussendoor pakken? Geen probleem want er zijn genoeg terrasjes en horeca gelegenheden te vinden in Lelystad.

Koopzondagen Lelystad

Elke laatste zondag van de maand kan je in het centrum van Lelystad terecht voor de koopzondagen. De meeste winkeliers doen deze dag ook vrolijk mee en de openingstijden in Lelystad op de koopzondag is dan ook van 12.00 tot 17.00.

De volgende data zijn voor 2021 bekend gemaakt:

31 Januari
28 Februari
28 Maart
25 April
30 Mei
27 Juni
25 Juli
29 Augustus
26 September
31 Oktober
28 November
19 December

De koopzondagen data van hierboven gelden voor het winkelcentrum van Lelystad, de Gordiaan en de Kroonpassage.

Woonboulevard Palazzo

Ben je op zoek naar een leuke tafel, stoel of ga je klussen? Dan is een bezoekje brengen aan het Lelystadse Palazzo zeker een aanrader. Hier vind je namelijk vele woonwinkels en bouwmarkten terug om je huis van een make-over te voorzien. Wil je hier op zondag naartoe? Geen probleem want Palazzo is elke zondag in het jaar gewoon open.

Batavia stad – Fashion Outlet

Wil je goedkoper shopen? Keuze hebben uit vele topmerken voor lage prijzen? Dan is een dagje shoppen in Batavia stad waarschijnlijk wel wat voor jou. 7 dagen in de week kan je hier terecht voor een lekker dagje winkelen. Met inmiddels zo’n 100 winkels van topmerken als Nike, Adidas, Puma, Nik & Nik, Vingino, Suit supply, O’Neill en nog veel meer heb je een ruime keuze. Daarnaast vind je ook vele lekkere en leuke horeca in Batavia stad zodat je tussendoor even lekker kunt genieten van een vers broodje en een kopje koffie. Leef je lekker uit in de Fashion outlet van Lelystad!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Koopzondagen -